Olipa aivan mahtava päivä tänään, kiitos myös ihanalle ystävälleni joka eilen jaksoi raahautua luokseni illalla kahville.
Aamu alkoi makoisasti kahvin merkeissä töölöläisessä pikku kahvilassa nautiskellen sunnuntaista, josta matka jatkui salille hoitamaan kuntoon. Siitä vielä ihailemaan merta kaivopuistoon. Tavallista tavallisempi päivä varmaan jollekin, mutta ihmiselle, joka tällä hetkellä kamppailee työn ja opiskelujen kanssa, mainio hengähdystauko kaikkeen stressiin.
Onneksi ei ole ainoa, joka kamppailee opiskelujen kanssa, vaan on meitä muitakin samassa tilanteessa olevia "vanhuksia". Vanhaksi nimittäin tuntee olonsa, kun osa opiskelukamuista on 10 vuotta nuorempia, onneksi meillä on tämä vanhempien daamien akkaporukkakin kasassa, ettei tarvi yksinään pohtia elämän tilanteen hankaluutta ja muut ihanat ystävät, jotka antavat vertailupintaa omalle elämälle.

Päivän kruunasi pieni hyppely lehtien seassa, kuinka vanha muka pitäisi olla, että ei saisi enää pomppia ja lapsettaa? =) ehkä jo ensi kerralla voisi lainata jonkun kaverin lasta leikkiin mukaan, niin ei näytä itse liian lapselliselta!!!